Somotec Oy on 35 vuoden historiansa aikana kehittänyt vahvan markkina-aseman kovahitsaustuotteiden, korjaushitsauksen, juotteiden, panssarilevyjen ja ruostumattoman teräksen peittausaineiden johtavana asiantuntijana Suomessa.  Edustamme Corodur, Pelox ja Selectarc päämiesten tuotteita.

Tekninen edustaja

Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme teknisillä edustajilla Etelä- ja Lounais-Suomessa.

Etsimämme henkilö on jo hankkinut kannuksia myyntityössä. Sinulla on kokemusta hitsaus- ja metallinkäsittelytöistä.  Sinulla on teknillinen tai kaupallinen koulutus ja tulet toimeen myös englannin ja/tai ruotsin kielillä.

Olet omatoiminen,  luotettava ja pystyt verkostoitumaan asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa luontevasti. Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaiden tarpeita.  Työ on itsenäistä, joten oman ajan hallinta on tärkeää.

Omistat ajokortin ja olet valmis matkustamaan. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereen tai Lahden seudulla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, positiivisen urakehitysmahdollisuuden, kilpailukykyiset edut, loistavat tuotteet ja perehdytyksen erikoisalalle.

Tiimityö yrityksessä tukee menestymistäsi. 

Lisätietoja Olli Riihiluoma p. 0207 969 244. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi

olli.riihiluoma@somotec.fi


Hitsaustuotteiden tuotepäällikkö

Tuoteryhmään kuuluvat: Selectarc hitsauspuikot, täytelangat, mig-langat, tig-langat ja juotteet.

TOIVOMME HAKIJALTA teknillistä ja kaupallista koulutusta sekä markkinahenkisyyttä. Sinulla on kunnosapito- tai konepajakokemusta, olet hitsaukseen pätevöity. 

ARVOSTAMME ERITYISESTI omatoimisuutta, uskottavuutta, luotettavuutta ja erinomaista työmoraalia, intohimoa ja sitoutuneisuutta tuoteryhmään, vahvaa asennetta, itseluottamusta ja kunnianhimoa. 

Hakemallamme osaajalla on halua kehittää, kehittyä ja nauttia työn jäljistä sekä kykyä ymmärtää asiakasta ja asiakkaan tarpeita. Hänellä on kiinnostusta ja osaamista hyödyntää modernia teknologiaa. Arvostamme myös ajankäytön hallintaa sekä intoa matkustaa kotimaassa ja ulkomailla. Samoin kuin verkostoitumista, karismaattisia esiintymistaitoja sekä sosiaalista lahjakkuutta.

Työtehtävä edellyttää ajokorttia. Englannin, ruotsin ja saksan kielen taito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, positiivisen urakehitysmahdollisuuden, kilpailukykyiset edut, loistavat tuotteet ja perehdytyksen erikoisalalle.

Sijoituspaikkasi on Etelä- tai Lounais-Suomi.

Lisätietoja Olli Riihiluoma p. 0207 969 244

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi

olli.riihiluoma@somotec.fi