KestoRatkaisu

Koko setti kerralla kuntoon
  • 02.11.2021

Koko setti kerralla kuntoon

Kestävä ja toimiva kokonaisuus syntyy suunnittelulla ja asiantuntijuudella. Ratkomme kulumiseen ja korroosioon liittyvät haasteet yhdessä kanssasi ja suunnittelemme oikeat ratkaisut yli 35 vuoden kokemuksella. Olipa projektisi iso tai pieni, KestoRatkaisu on apunasi.

KestoRatkaisu on projekti- ja asiantuntijapalvelu, jossa Somotec toimii sekä erikoisosaajana, että kokonaisvastuullisena kohdetoimittajana. KestoRatkaisu palvelee teollisuuden arjen haasteissa, tuoden täyden palvelun suoraan asiakkaillemme.


KestoRatkaisu-palveluvalikoimaamme kuuluvat kulumisen ja korroosion eston sekä korjaushitsauksen projektit. KestoRatkaisu pitää sisällään kohdekartoituksen, suunnittelun ja mitoituksen. Sekä lisäksi tuotevalinnan, projektikoordinoinnin kokonaisuudessaan sekä asennuksen. Palveluumme kuuluvat myös tekninen tuki ja koulutus. Räätälöimme KestoRatkaisun aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Asiantuntijapalveluumme kuuluu tuotteiden koko elinkaari aina suunnittelusta asennukseen ja koulutuksesta ylläpitoon. Toimitamme kaiken asennusvalmiina suoraan tehtaalta kohteeseen, asennamme tuotteemme ja koulutamme niiden käytön. Käymme hommiin viipymättä ja pidämme toimitusajat lyhyinä. Kaikki kätevästi KestoRatkaisuna.

Kestävyyttä palveluna
 

KestoRatkaisun kautta järjestämme käyttöösi alan parhaat tuotteet ja tarvikkeet. Kaikki hankintamme pohjaavat asiantuntijuuteen sekä omaan tutkimus- ja kehitystyöhön, jossa hyödynnämme viimeisintä tietoa ja teknologiaa. KestoRatkaisu varmistaa, että saat meiltä aina kestävimpiä ja laadukkaimpia tuotteita sekä osaavimman kumppanin.


Valitsemalla KestoRatkaisun vältyt yllättäviltä korjaus- ja uushankintakustannuksilta. Tuotteiden pitkä elinkaari on meille kunnia-asia. Me pidämme lupauksemme ja sinä saat kestävyyden lisäksi mielenrauhaa.

Olemme kumppani, joka ymmärtää liiketoimintasi vaatimusten lisäksi arjen ja todellisen työn haasteet. Kehittämämme KestoRatkaisun kautta saat apua, opastusta ja koulutusta. Se on meidän tapamme tehdä töitä – tarjota kokonaispalvelua ja osaamisen kehittämistä.

Mistä KestoRatkaisu koostuu?

Kohdekartoitus, suunnittelu, mitoitus ja ratkaisu
Suunnittelemme kohdekartoituksen avulla sopivimman ratkaisun, joka tukee niin elinkaariajattelua kuin myös tuottavuuden parantamista. Teemme tarvittaessa mitoitukset, joiden mukaan valmistamme piirustukset.

Kestävät tuotteet
Valmistamme tuotteemme Euroopassa ja toimitamme asennusvalmiina suoraan kohteeseen. Valmistajamme ovat sertifioituja toimijoita, joilla on käytössään omat laboratoriot, joiden avulla takaamme tuotteidemme korkean laadun.

Projektin toteutus
Asiantuntijuuden, työnjohdon ja projektikoordinoinnin lisäksi toimitamme kohteeseen ammattitaitoiset hitsaajamme, asentajamme sekä peittaajamme.

Tekninen tuki, koulutus ja kehitys
Neuvomme tuotteidemme käytön, järjestämme koulutuksia sekä olemme asiakkaidemme kumppanina ongelmanratkaisussa. Lisäksi teemme jatkuvaa kehitysyhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta löydämme tutkitusti parhaimmat ratkaisut.

"Koska maailma on kova ja kuluttava, on jonkun oltava kovempi. Somotec on luotu haastavimpiin tehtäviin ja vaativimpiin olosuhteisiin, missä tarvitaan erikoisosaamista ja -tuotteita kulumisen ja korroosion estoon sekä korjaushitsaukseen."